Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BIKE & CO. Hjørring

Hjørring Cykellager / Mosquito

Korsgade 7, 9800 Hjørring

98920424

Om os


Hjørrings ældste cykel-/scooter forretning:-)

Mosquito Hjørring har mere end 30 års erfaring, inden for cykel og scooter branchen. Vi er et familieforetagende, som de sidste 30 år har stræbet for at give vores kunder den bedst mulige service.


Vores værdier er baseret på at vores kunders behov er yderst vigtige. Hele vores team er dedikeret til at imødekomme disse behov. Som resultat, kommer en høj procentdel af vores forretning fra gentagne kunder.


Mosquito Hjørring er en 5-stjernet cykelbutik, certificeret af DANSKE CYKELHANDLERE. Vores butik rummer masser af gode produkter til hele familien, og vores værksted er altid klar til at hjælpe med reparationer af både cykler, scootere og el-køretøjer.


Med en bred variation af produkter at vælge imellem, er vi sikre på at du vil blive glad for at handle med os. Klik dig rundt på vores hjemmeside og hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte os.

I vores butik kan du også finde masser af tilbehør til din cykel eller scooter.


Vi håber at se dig snart!